Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hph

7. 1. 2010 9:50
Hezký článek,

ale neodpustím si :) : Ten Anderson je nějaký neznámý americký scénárista, nebo to měl být známý pohádkář Andersen?

Jinak článek poučný a díky za něj, hlavně aby si ho přečetlo co nejvíc lidí, které by mohl probrat a zachránit před chybou.

0 0
možnosti

PaterovaT

7. 1. 2010 18:24
Re: Hezký článek,

Máte pravdu, jedná se o pohádkáře Andersena, omlouvám se.

0 0
možnosti

vozova.hradba

7. 1. 2010 9:46
0 0
možnosti

Šerlok Homeless

4. 2. 2010 17:48
Re: druha strana

Pohledávky z let 2000 - 2001? Tak to mohou uplatnit námitku promlčení, ne?

0 0
možnosti

hurkajan

7. 1. 2010 1:18
a já zase

pomáhám pochytat ty lumpy z řad exekutorské mafie a konkursních správců a podobně...kteří podvodným jednáním naopak lidi ožebračují v devadesáti pěti případech protiprávně a naštěstí po čtyřech letech naprosté ignorace našich zákonodárců mám dnes za zády EU soudní legislativu a konečně se karta obrací...už naši zákonodárci dostali výstrahu o přetvoření přetvoření exekutorských zákonů v závislosti na bezpředmětnosti vazby věřitele a dlužníka kde částka vymožená je neúměrně a nekontrolovatelně a mnohdy protiprávně opakovaně navyšována o jakési fiktivní a nedoložené platby a poplatky což je v přímém rozporu se zákony EU.V praxi to znamená že vymáhaná částka nad čásku dlužnou je protiprávní neboť není žádné smluvní zákonné ujednání na tuto částku a to mezi dlužníkem a exekutorem.Je zde pouze vazba věřitel exekutor což podle platných zákonů znamená že by odměna exekutora měla být docílena z částky vymožené nikoliv navýšena z něčeho co není ve smluvním vztahu definováno.

0 0
možnosti

hurkajan

7. 1. 2010 1:19
Re: a já zase

proto exekutorovi nic nikdy nepodepisujte a obraťte se na soudy.

0 0
možnosti

HolyMountain

7. 1. 2010 0:29
neprozíravý článek

to se vám tedy povedlo ;-O Rv 

prosím vás, proč o tomto způsobu vydělávání ostatní informujete? teď se vyrojí podobných rádobyobchodníků stovky a navíc, jestli si to přečtou neplatiči, tak si naopak dají větší pozor... já jsem na této lidské hlouposti vydělal již stovky tisíc korun, ale opravdu nechápu, komu tímto článkem prospějete Rv

0 0
možnosti

kevinbb

7. 1. 2010 0:02
Mate krutou pravdu!

Ale na druhou stranu, proc zakony dovoluji lichvu?

0 0
možnosti

m. l.

6. 1. 2010 22:43
Jenom zírám

Tohle fakt existuje? Takhle neuvěřitelní naivkové a takhle neuvěřitelní gauneři? Já vždycky myslel že to je jen fikce z časopisů.

0 0
možnosti

manilaman

6. 1. 2010 21:53
Kruta pravda

Vse co pisete je pravda. Tak to fungovalo v USA, lide delali a delaji dodnes presne totez. Chovaji se stejne, schovavaji se , neplati a ve vetsine pripadu obvinuji ty kteri jim pujcili. Dalsi to zneuzivaji, slibuji ze to vse za ne vyresi, jak pisete, ale nevyresi. Je to kolotoc a zaklad vseho je skutecne jen ta lidska hloupost, nezodpovednost a jeste jednou , nezodpovednost. Vas clanek to vse krasne vysvetluje a nevidim tam nic, co byste prekroutila, nebo jinak nevysvetlila. kazdy by to mel cist a zamyslet se, kdyz si pujcuje, nebo to vyvesit na lednicku a precist si ho znovu, nez zajde do banky pro pujcku. R^R^R^

0 0
možnosti

BlueSmile

6. 1. 2010 21:32
A je to i obráceně!

Ze své zkušenosti vím, že je to i obráceně, kde věřitel odmítá komunikovat a při jakémkoli pokusu o vyřešení nebo o smír je jeho jediná odpověď "všechny peníze hned teď". Nedivím se pak, že lidé propadají panice a jsou schopni natáhnout ruku po čemkoli...

0 0
možnosti

da.rock

6. 1. 2010 21:21
Zajímavý článek

Zajímala by mě jedna konkrétní věc - jak je složité na dlužníka poslat exekutora? Co je k tomu zapotřebí? Rozhodnutí soudu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik