Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ibaba

7. 2. 2010 10:12
Nemám ráda

nařízené svátky dříve MDŽ  nyní Valentýn.Potěší mě kytička jindy třeba i z cizí zahrádky nebo lesní a polní .Tyto svátky obchodníků jsou mi protivné.Rv

0 0
možnosti
W

Wendolene

6. 2. 2010 18:52
Svet se nespikl, nemusite to vnimat

Ano, je Valentyn a jste sama. NO A CO? Je to svatek hlavne komercni, ktery ztratil davno svuj vyznam, stejne jako jine svatky. Az budete s nekym, co je milejsi, chlap, ktery donese gerbery treba 23.5. , jen tak, protoze vas ma rad, nebo chlap, kteremu musite rikat 100x, dnes je valentyn, dnes je valentyn, copak asi dostanu? Nenechte se rozhodit importovanym svatkem, ktery je komercni a nic neznamena, libi se vam gerbery? Kupte si je a dejte do obyvaciho pokoje, at vam provoni byt. Kupte si je, protoze vam delaji radost a libi se vam. Laska prijde az prijde a Valentyn s tim nema co do cineni...

P.S. Jsem vdana uz nejaky ten patek a Valentyna ignorujeme...

0 0
možnosti
LO

permanent

6. 2. 2010 16:38
Taková krásná a chytrá holka jako jste Vy,

se určitě dočká toho svýho "prince na bílým koni." Kdybych byla chlap, přiběhnu k Vám s celým pugétem gerber !!!;-D Ludmila Odarčenková ;-)R^

0 0
možnosti

meduzka555

20. 2. 2010 11:30
Re: Taková krásná a chytrá holka jako jste Vy,

nechci snižovat povzbudivost příspěvku, ale já osobně mám dojem, že přirozená krása je holce na nic a inteligence na škodu

0 0
možnosti
CZ1

chateauneuf za 14.90,-

6. 2. 2010 16:05
co to vlastně je ta láska

každý o ní pindá, ale málokde je ji potkat. O olizujících se puberťácích to asi nebude, né?8-o

0 0
možnosti
S3

Sniper 33

6. 2. 2010 15:04
Sundejte si černé brýle

Milá Terezko, již jednou jsem o Vás napsal, že jste krásná bytost a za tím si stojím. Jen se divím proč se na svět díváte stále černě. Překvapuje mne, že se touláte pražskými ulicemi sama.Muži se Vám klanějí k nohám,Vaše vlasy zdobí červenou gerberou a vy stále odvracíte svou tvář někam jinam. Podívejte se jim do očí a úsměvu v niž je kouzlo lásky ukrytý .Do Valentýna zbývá ještě mnoho času. Rozhlédněte se kolem sebe a určitě potkáte někoho ke komu se nejen o valentýnské noci  budete moci schoulit. Kdo napíše Vám přáníčko z vaší vůně kterou bude krást líbáním z vašich rtů.

0 0
možnosti
CZ1

chateauneuf za 14.90,-

6. 2. 2010 16:03
Re: Sundejte si černé brýle

8-o svatá prostoto, čím tě nadopovali?

0 0
možnosti
FK

manilaman

6. 2. 2010 0:36
Valentyna si vymysleli obchodnici

No, protoze Vanoce uz jsou dlouho pryc a do Velikonoc jeste daleko, tak chytre hlavy vysly s Valentynem, coz je blbej svatek az na pudu. A vidite, prece vas to rozladilo. Nebyt Valetyna tak si ani na nejaky stesk nevzpomenete. To prejde, teste se zatim z vyhod svobodneho zivota, nemusite se uskrovnovat.  Jak jsem v jednom mem clanku napsal, "Manzelstvi je jak oblezene mesto. Kdo je tam, chce ven a kdo je venku chce tam." Nespechejte jeste do toho mesta.:-)

0 0
možnosti
V

Valentyna

6. 2. 2010 0:30
Valentyn

aaaaaaaaachjo, už zase je tu? A já sama:-(

0 0
možnosti
FP

forhend

5. 2. 2010 23:06
Neztrácejte víru...

Ono to přijde úplně samo a ani nebudete vědět jak...Tomu se říká šťastná náhoda, láska? Stejně je to takový další zázrak, když se najednou setkají dva cizí lidé a zjistí, že si mají o čem povídat, třeba 30 let...:-) Takže, hlavu vzhůru a je třeba tomu jít naproti...;-)

0 0
možnosti
K

Kozlík_

5. 2. 2010 22:40
Terezo, těžko tomu věřím

Podle fotky jste dosti atraktivní, a v reálu člověk vypadá zpravidla ještě líp. Takže těžko, věřím, že by nebylo dost zájemců o Vás. Vy teda úplně bezproblémový typ nejste (kdo ale je, že), ale muži si dost vybírají podle vzhledu. Po tom, co píšete, tak bych čekal frontu zájemců.

Spíš je třeba si obezřetně vybírat. Říká se, že muži jsou racionální a řídí se rozumem, ženy citem. Myslím, že to tak není. Muži spíš přemýšlí sexy orgánem (jak jeden politik, akorát se tomu neříká obvykle mozek), ženy umí docela chladně kalkulovat. U Vás teda nevím, děláte spíš romantický a naivní dojem, ale o to víc na Vás chlapi poletí. Neradil bych nikomu vypočítavost, ale spíš jen abyste nebyla využívaná jak v předchozích případech. Takže Vám přeju, abyste našla, co hledáte.

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

5. 2. 2010 21:09
To znám...

Bude zase líp, taková hezká, příjemná a chytrá slečna musí mít obdivovatelů....

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik