Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Saaayush

17. 10. 2010 14:47
...

Lepší najít prkýnko v "nesprávné" poloze, než najít WC ve stavu, kdy si ho zjevně někdo spletl s nádobou na kontinuální sběr moči. Mi teda taky nedělá problém, když mi chlap nechá prkýnko nahoře a já ho musím sklápět zpátky, ale co už mě dovede naštvat je, když lidi bez rozdílu pohlaví zapomínají splachovat.

0 0
možnosti

Edmundek

29. 4. 2010 7:07
um..

asi je v ha.... pod prkénkem... nu skoda.. mrtvým blogem nebudeme zaplnovat rss.. ;-(

0 0
možnosti

Edmundek

23. 4. 2010 7:18
...

tento blog nam nejak zanika :(

0 0
možnosti

permanent

11. 3. 2010 7:42
Terezko,

opět karma. Jakej krásnej článeček se dá "vyrobit" z takový kraviny, jako je záchodový prkýnko. ;-D Ludmila Odarčenková R^;-)

0 0
možnosti

ika

9. 3. 2010 12:33
Můj manžel

čůrá vestoje, přestože jeho matka (když jsme u ní byli někdy o prázdninách) vždy prosazuje, že mají všichni sedět. Zvednuté prkýnko neřeším, prostě si je dám dolů. Pisoár jsme zkusili nainstalovat, ale ucpal se a čistící prostředky na odpady nepomáhají. Takže zbytečně zavazí v koupelně.

Tchyně vždycky nadávala mému synovi (jakožto nejmladšímu přítomnému muži), že je po něm na záchodě mokro a že určitě on jako jediný čůrá vestoje - což on popíral. Jednou jsem zjistila, že i když na tom jejím záchodě sedím (jak jinak), tak mezi prkýnkem a mísou občas něco uteče (nejspíš nějaká nesrovnalost  s velikostí prkýnka.)

0 0
možnosti

Wendolene

8. 3. 2010 18:18
Pokus se nekdo hada kvuli prkenku, jsou tam i jine potize

Protoze to uz je takova ta faze, kdy se dva nemaji moc radi a vsechno je stve, vcetne spatne zmacknute tuby zubni pasty, vlasu ve vane, spatne dovrene lahve dzusu, hlasiteho projevu pri piti, hlasite michani kavy lzickou...atd. atd.

Podle me je to naprosto nesmyslne ztracet energii nad prkynkem. Proste zena  vykona potrebu, necham to polozene, prijde muz, zvedne si to, necha to zvednute, prijde zena, polozi si to a necha to tak..to vazne dlouho netrva dat dolu ci nahoru prkenko po tom druhem, nechapu ten povyk kolem...a uz vubec nechapu zenske, ktere nuti chlapi si sednout pri moceni, to uz je na mou osobu moc...

Samozrejme idealni jsou dve koupelny, kde si kazdy muze delat, co chce...;-D

0 0
možnosti

Luisa

8. 3. 2010 19:23
Re: Pokus se nekdo hada kvuli prkenku, jsou tam i jine potiz

souhlas R^ (a z článku jsem pochopila, že autorka to vnímá stejně, takže karma ;-)R^)

0 0
možnosti

SID09

8. 3. 2010 18:17
Děvenko,

asi už nemáš o čem psát, že píšeš o takových blbostech, které nestojí ani za psí štěk.!!

0 0
možnosti

Luisa

8. 3. 2010 19:24
Re: Děvenko,

tak neštěkej! ;-);-D

0 0
možnosti

BingoXX

8. 3. 2010 18:02
a co říkáte na názor

od lepší půlky lidstva, že horší než zvednuté prkénko je to, že mnoho mužů se nedokáže vždy do mísy trefit, ale následné uklízení dotyčné místnosti je pod jejich úroveň. Z toho pak plyne požadavek, aby i muži konali všechny své potřeby vsedě ???

0 0
možnosti

Vikina

9. 3. 2010 1:25
Re: a co říkáte na názor

nemohu se zbavit dojmu, že muži v sedě napáchají víc škody, než když se jenom (ve stoje) krapet netrefí.:-P

0 0
možnosti

Pavel_D

8. 3. 2010 15:53
Diskuse pro třetí tisíciletí!

Vážení, vy, kteří tímto problémem trpíte, si můžete koupit inteligentní prkénko, které tyto únavné úkony udělá za vás. Např. je-li zvednuto, po spláchnutí se automaticky (a pomalu, aby to nebuchlo) zase položí. Je-li naopak zvednuto a přistoupí k němu dáma, senzory odhalí odhalené pozadí a v mžiku prkénko spustí. Přičemž to zahraje oblíbenou skladbu. Totéž v kombinaci s bidetem, elektronikou, vyhříváním, odsavačem pachů etc. můžete u firmy Sapho koupit za cca 20tisíc.

A pak jsem zvědav, kvůli čemu se budete doma hádat.

Neboť Člověk, to zní hrdě.

0 0
možnosti

Vikina

8. 3. 2010 16:16
Re: Diskuse pro třetí tisíciletí!

To zní teda tvrdě :-/!

0 0
možnosti

Rudolf Havlík

8. 3. 2010 15:33
premyslim

kdo stanovil, ze prkenko musi byt vzdycky dole. to je nejaky dogma nebo uzus chovani nebo jen takova divna manyra a zpusob, jak se pozna kdo se jak chova? znam divky, ktere po sobe neumi zachod vystetkovat. proc nevim? moc peny, nedostatek casu nebo proste chyba. ze bych dle toho blabolil o slusnem nebo neslusnem vychovani obecne zen by mi prislo minimalne nerozumne. ale o tom by se dalo diskutovat do nekonecna. lide se radi bavi o nesmyslech, takze duvod toho clanku chapu. hezky den. jdu na zachod. R^

0 0
možnosti

Vikina

9. 3. 2010 2:00
Re: premyslim

tohle musely vymyslet Emeričanky, trhlé jsou přece dost :-/. Když už nás odnaučily podržet dámě dveře, kompenzují si to buzerací u prkýnka. Jsem zvědav, s čím přijdou příště. Prospěl by jim třítýdenní pobyt na pákistánském venkově.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS