Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dolch

4. 11. 2010 20:49
Já jsem

jednoznačně proti miskuitě R^V;-D

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 11. 2010 20:32
k nadpisu dodám fotbalové heslo:"Fandi, ale zůstaň člověkem"

;-D k porovnání mužů a žen.....obecně se dá říci, že i průměrně vypadající žena, která by chtěla sex a sleví s požadavků.....má do několika minut řešení v jakémkoli baru. U muže i nadprůměrného, i když sleví dvakrát tolik to říci nelze. Vlastně těch, před kterými dámy "lehají" je jen nepatrné procento a ještě jim to dá určitě o fous více práce. Tím k vysvětlení, proč není promiskuitní žena za hrdinku.....protože to není znak schopnosti, u muže ano (co by za to ty, co těmi idoli nejsou dali);-)

Jinak článek celkem fajn. U mě karma;-)R^

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 11. 2010 20:32
Re: k nadpisu dodám fotbalové heslo:"Fandi, ale zůstaň člověkem"

ti;-)

0 0
možnosti

Biggles287

4. 11. 2010 20:19
pro Terezu

Dobrý den slečno Terezo - děkuji za Váš návrat na blog, v tomto jste přesně popsala bez pokritectvý dnešní dobu, fandím Vám ať naleznete toho, přeji vám příjemný a pěkný život.:-):-):-):-):-)

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

17. 10. 2010 18:50
myslim, ze promiskuita byla vzdy,

jen se za ni lidi stydeli, nemluvilo se o ni a potlacovala se. Dneska se ji naopak az chlubi a dela se z ni az modla.  Fakt je, ze lidi sex potrebuji, ale je na kazdem, jak se k tomu postavi (sexu, vztahu, zivotu a vubec). Pokud tim nikomu neskodi (coz je nakonec otazka jeho svedomi, ne posouzeni zvenci)  a dba na zdravi (coz by mela byt zasada, do niz uz okoli neco byt muze), tak jeho vec. Zrovna tak vec kazdeho je, co hleda - jesli s nezavaznym sexem vystaci nafurt a nebo naopak je to absolutni nouze a hleda vic.

Jen k nadhozenemu tematu singles - na zaklade ruznych clanku, co na blog vysypaly single-damy, jimz pomalu ujizdel bilogicky vlak, jsem nartnul svuj pohled (i kdyz vas se to nejspis netyka :-) ):

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/148798/Manifest-koho-vlastne-Zenateho.html

0 0
možnosti

PaterovaT

17. 10. 2010 21:05
Re: myslim, ze promiskuita byla vzdy,

Děkuji za reakci i za Váš blog, na oba bych asi reagovala dalším blogem :-)

Jinak si myslím, že mě se to asi zatím netýká, jsem mladá a nedobrovolná singl a stále věřím, že tu rodinu budu mít, at už klasickou nebo neobvyklou :-)

0 0
možnosti

kostižer

17. 10. 2010 18:39
Paní Tereza sepsala upřímnou zpověď......

....na rozdíl od mnoha pokryteckých blogerů,kteří se zde snažili nás sebestředně okouzlit. Zamilovanost a láska je vlastně sexuální motiv a kdo zde bude rozjímat romantiku,je mimo realitu.

0 0
možnosti

ladyevil_cz

17. 10. 2010 18:02
Jako pánovi tvorstva...

...druhému v pořadí...je mi jedno, jestli jste běhna a matrace ;-) Ostatně...třeba bude pravdivé řčení, že bývalá děvka je fajn manželka ;-D Takže hlavu vzhůru a šup po hlavě do sexu na jednu noc...nikdy nevíte, jestli  a) to není Vaše poslední noc b) takhle nebudou vypadat už všechny noci do konce Vašho života ;-)

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 11. 2010 20:34
Re: Jako pánovi tvorstva...

dneska jsi teda wostrej, že zas někdo neměl novou lékárničku;-D;-D zdravím:-)

0 0
možnosti

Chytry.Levicak

17. 10. 2010 16:41
a že lesby společnosti nevadí...

ale gayové ano o tom se už nezminujete.

0 0
možnosti

PaterovaT

17. 10. 2010 18:43
Re: a že lesby společnosti nevadí...

s tímto názorem jsem se ještě nesetkala, homosexualita u žen je nevím proč více společností příjmána než homosexualita můžu, nezdá se Vám?

0 0
možnosti

SID09

17. 10. 2010 16:21
Že by nazrál čas ?

Terezko, je to príma, když můžeme říct, že za to nemůžem, že za to může dnešní doba.  Je nám celkem jedno, kolik partnerů jste vystřídala - s tím bych si hlavu tolik nelámal.

To se ale občas stává, že ženská ( a nejen ženská ) chce k někomu patřit - prostě vaše hodiny tikají a pokud ten čas propasete, budete jen dál shánět partnery jen na jednu noc.  !!

0 0
možnosti

dino_na_idnes

17. 10. 2010 15:58
...

Na jednu stranu si říkám, že když nás příroda oblafla tím, že nám k sexu kromě orgasmu obou pohlaví přivařila zamilovanost jako nástroj k zajištění reprodukce, je jedině fér jí to oplatit provozováním sexu bez zamilovanosti i reprodukce, čistě pro naše potěšení.

Jenže to není konečné vítězství, příroda to má promyšlené, jsme prostě příliš komplexní na to, aby nám stačila jednoduchá řešení, je nám dána touha po vyšším smyslu, naplnění, touha být součástí celku, jenž nás samé převyšuje.

A ať se nám to líbí nebo ne, ze všech těžkých cest, které k tomuto naplnění vedou, se zdá být tou nejsnazší rodina s dětmi.

0 0
možnosti

Gašpo

17. 10. 2010 15:43
No pokiaľ dávate

na jednu úroveň sexuálnu potrebu s potrebou stravy, tak ste asi dosť jednoduchý človíček. Neviem o tom, že by niekto niekedy umrel na nedostatok sexu.;-D

0 0
možnosti

fichifi

17. 10. 2010 16:05
Re: No pokiaľ dávate

Sexuální pud patří k těm nejsilnějším. Ale je pravda, že v současné době díky pracovnímu tempu a psychickému vypětí některých jedinců vyhasíná. Naštěstí ne u všech. A tak mi mírné promiskuitě a volným vztahům fandím. Taky jsem si za svobodna užívala a teď ve spokojeném vztahu už nemám potřebu si cokoli a čímkoli zpestřovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik