Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petratuc

12. 1. 2011 20:24
O tom pravidle slyším poprvé.

Nejsem asi dost emancipovaná, abych po schůzce  protějšek kontaktovala jako první. Snad jedině po schůzce druhé či třetí, pokud vše probíhalo dobře a najednou nastala odmlka. Ovšem 1x a dost, žena by se podle mne nikdy neměla příliš vnucovat.

Doufám, že už tím nebudu muset nikdy projít - jsem šťastně zadaná (ale dalo to práci ;-) ).

0 0
možnosti

ivko12

12. 1. 2011 19:03
..tak si myslím...

Velice často dochází k omylu kdy si dívka plete schůzku s rande. Pak očekává něco co nepřijde. Ostatně po každém rande jí musí být jasné jak si na tom stojí. Bóóže...!

0 0
možnosti

petratuc

12. 1. 2011 20:26
Re: ..tak si myslím...

Vy jste asi významný filolog,že? ;-D Pro vaši informaci, české schůzka a francouzské randez-vous znamená totéž.

0 0
možnosti

ofcoursedude

12. 1. 2011 18:59
To je velice jednoduché

Ono "třídenní" pravidlo má za smysl dát najevo určitou ležérnost, respektive trochu srazit vaše sebevědomí, nechat vás tápat.

ALE

Používá se ne v případě prvního rande po týdnech emailů a co já vím - spíš takové to když do někoho (naoko nechtěně) strčíte ve frontě, omluvíte se a pozvete jí na kafe nebo alespoň dostanete telefonní číslo. Případně po náhodném "jednonočním" vztahu po nějaké párty :-D

To co popisujete není ani tak třídenní pravidlo jako spíš buranství provozované někým kdo o tom pravidlu četl někde na internetu a myslí že to je to co potřebuje k tomu aby vypadal "kůůl" :-S Zaslouží si akorát tak nakopat do zadku.

...ale těch hrubek co v tom článku máte.........:-/

0 0
možnosti

oldiess

12. 1. 2011 19:44
Re: To je velice jednoduché

zaujala mě vaše poznámka o hrubkách, když sám celkem se zdarem ignorujete interpunkci, tak mi to přijde docela srandovní ;-D

0 0
možnosti

Azbestus

12. 1. 2011 18:30
Pravidlo?

Inu-nevím.Takové,pravidlo neznám a hlavně si myslím, že člověk má vycházet z pocitů a ne z pravidel.Upřímnost je dána ne příliš mnoha lidem, takže s ní počítat je ošidné i když je to pro upřímného člověka přirozené.

Co se pravidel týče-měla byste se věnovat spíš Pravidlům českého pravopisu, protože máte v textu dost hrubek a do očí bijících chyb, takže se na Vás vrhnou jistě místní "fundovaní" poučovatelé a neopomenou Vás urážet a ponižovat, což je jejich oblíbeným sportem.

Další věc je, že seznamky na netu jsou věc velice umělá a skutečně jen pidizlomeček protějšků může vyvolat tu kýženou jiskru.Tak se držte:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik