Diskuse

Rozchod

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel.Px

28. 2. 2010 20:02
palec nahoru

Mě prostě Váš blog baví. Ač mým životem prošlo mnoho žen, stejně jsem nikdy ženy nepochopil a pravděpodobně nikdy nepochopim, jejich myšlenkové pochody, nerozhodnost, neschopnost praštit do stolu a jasně říct, co si myslí atd. Na druhé straně neznám nic příjemnějšího, než je žena. Prostě paradox. No a čtení Vašeho blogu mi umožňuje vykonat takovou menší exkurzi do hlavy ženy. A pokaždý mě to pobaví... a to říkám bez ironie. Piště dál a častěji. Jinak chápu, že chcete něco víc, než jen spolehlivého hodného a chápavého partnera. K čertu s tím. Plnohodnotný vztah potřebuje vzájemnou chemii, jinak je o ničem. Takže přeju hodně zdaru v dalším lovu a pište pište co nového :)

0 0
možnosti

Hroznej puberťák

28. 2. 2010 15:35
Hm

Už asi pátý článek patlající se dokola ve vztahu s bývalým, k tomu na blogu fotka s uříznutým kusem hlavy bývalého, to je teda síla. Upřímnou soustrast jak bývalému, tak případnému budoucímu, jak tak na to koukám.

0 0
možnosti

Gmur

28. 2. 2010 10:54
mam pocit

z tohoblogu, ze ho ate stale rada.

0 0
možnosti

SID09

28. 2. 2010 16:26
Re: mam pocit

To je blbost, potřebuje nějakýho prachatějšího a ne nějakýho hodnýho a zamilovanýho hošíka, který jí nedokáže přispět na to, co by ona tak ráda. !!;-D

0 0
možnosti

papaya

27. 2. 2010 23:25
ano, rozchody bolí ..

málokdy se stane, že se chtějí oba dva rozejít ve stejné chvíli... většinou jeden ze dvojice trpí víc. V tomto vztahu jste to Vy, kdo je na koni, a dost bych se divila, kdybyste někdy v pozdějších vztazích neokusila svoji medicínu opačně ...Co nyní dělat ? Už jste vztah ukončila, je to vaše rozhodnutí a tak si za ním stůjte. Nedávejte další šance, nenechte ho prosit o vysvětlení, nenabízejte kamarádství muži, který vás chce nadále milovat a dokazovat, že si nyní povede lépe... (jak ? to sám v tuto chvíli ani sám neví..) Je to jako nabízet suchý chleba žížnivému ... Čas vše milosrdně vyhojí a k životu rozchody nevyhnutelně patří. Tak ať to ustojíte co nejrovněji, držím palce :-))

0 0
možnosti

SID09

28. 2. 2010 16:29
Re: ano, rozchody bolí ..

Hezký rady, ale radíte tomu, kdo rady nepotřebuje. Uvidíme, co holčina bude říkat za pár let, až po dlouhým hledání si bude říkat : já blbá kr...... ;-D!! 

0 0
možnosti

krysodlak pizmovy

27. 2. 2010 21:20
rozchody nejsou nikdy prijemne

Pisete v textu neco takoveho, jakoze hodny, mily, slusny a milujici vam nestaci a ze chcete neco vic. To by me zajimalo co vic chcete? Jen doufam, ze to alespon sama vite.

0 0
možnosti

Stobka

27. 2. 2010 22:28
Re: rozchody nejsou nikdy prijemne

Přece chce milovat,vážit si ho navždy, toužit po něm každou chvíli...asi žádný z těch pocitů nemá. Ono se dá žít s někým hodným a slušným, vzít si ho,mít  s ním děti, mít pro co žít, nějak si na sebe zvyknout. Jenže pokud ho nezbožňuje, bojí se toho zvyku. Je to těžké,lidi se totiž během let mění, muži dostanou čtyřicitídu a pak je těžké spolu žít, když jiskra vyhasla už dávno. Ono je to velký risk vždycky, dřív jsme o tom nepřemýšleli, riskli jsme to, protože neoženit se  a nevdát se kolem dvacítky bylo nenormální. A pak to buď vyšlo nebo nevyšlo, 50 na 50.

0 0
možnosti

Kozlík_

27. 2. 2010 20:18
Terezo, Vy píšete dosti monotematicky

Ale stejně si to rád přečtu. Chce to moc o tom nedumat, brát věci s nadhledem. Ale možná nejste tak naivní a sentimentální, jak píšete. I když zas lepší, než nějaká vypočítavá mrcha.

Ještě k diskusi dole - ono to docela platí, sejde z očí, sejde z mysli. To je zcela přirozené, aby to bylo jinak, tak se pro to musí něco aktivně dělat. V dané situaci to zkuste pozitivně pro sebe využít. Jste hezká, takže není problém někoho sehnat. .

0 0
možnosti

PaterovaT

27. 2. 2010 21:02
Re: Terezo, Vy píšete dosti monotematicky

Máte pravdu můj styl psání není nejlepší, ale z mě neznámého důvodu mě to baví... jsem ráda, že mě vidíte jako hezkou dívku, ale to není podstatné...máte pravdu musím se k tomu postavit s nadhledem a nebabrat se v tom...

0 0
možnosti

permanent

27. 2. 2010 19:46
Terezko,

všechno zahojí čas !!! Ludmila Odarčenková R^;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik